Choď na obsah Choď na menu
 


15. 10. 2016

Halloween - ŠPECIÁL

Hi everyone!

Vítam vás u dnešného článku! Táákže, dnes som si pre vás pripravila taký HALLOWEEN ŠPECIÁL, keďže sa nám pomaly Halloween blíži. Neviem ako vy, ale ja som strašne nedočkavá. Tento sviatok úplne milujem, strašne rada vyrezávam tekvice, vymýšľam kostýmy a robím si také tie Halloweenské tutoriály. Keďže tento článok by mal byť taký špeciálny, chcela by som tu zahrnúť viac vecí. Nájdete tu niečo ako taký mini TAG, kde budem odpovedať na rôzne otázky, potom vám sem dám nejaké skvelé tutoriály, ktoré určite stoja za to, taktiež by som sa s vami chcela podeliť o niektoré moje zážitky a proste to tu celé nejako zhrnúť do tohto článku. Nechcem to tu nejako obkecávať, lebo by bol tento článok príšerne dlhý. Takže ideme na to!

 

 

                                        Halloween TAG

 

 

Máš rada Halloween?

Áno, Halloween mám moc rada a je to jeden z mojich najobľúbenejších sviatkov.

 

Čo sa ti na ňom najviac páči?

No, keďže ja som vcelku kreatívny človek a rada vytváram nové veci, Halloween ja pre mňa niečo, ako pre maliara plátno. Na tomto sviatku sa mi páči, že je taký originálny a proste môžem skúšať stále nové a nové veci a nikdy ma to neomrzí. Proste Halloween ja pre mňa niečo ako sviatok kreativity :D - môžem vyrezávať tekvice, vymýšľať rôzne kostýmy alebo nejaké looky, vyzdobujem si vždy svoju izbu a proste je to podľa mňa v celku fajn sviatok :)

 

Už si niekedy skúšala nejaký ten Halloween look?

Áno, dokonca niekoľko krát. Ten prvý pokus bohvieaký nebol, no ten druhý a tretí už sa mi celkom podarili :) Je to podľa mňa veľmi zábavné tieto looky vytvárať, pretože v podstate máte voľnú ruku, nemusíte sa riadiť žiadnymi pravidlami a môžte sa vyriadiť najviac ako viete! :D

 

Ako si vyzdobuješ svoju izbu?

Fúh, na toto neviem ako v podstate odpovedať, Každý rok to pojmem nejako inak. Napríklad ale nikdy nesmie chýbať moja tekvicová sviečka, umelé pavúky, nejaké tie hroby s nápismi "RIP", a tak podobne :D Ale vo výzdobe a všetkom čo na Halloween vytváram sa hrozne vyžívam.

 

Aká maska si bola predchádzajúci karneval, ak si na nejakom bola?

No, takže áno, bola som na nejakom tom karnevale, alebo párty, to by som si nemohla odpustiť :D A vlastne som bola niečo ako taký zombie, a táto moja maska bola skôr zameraná na moju tvár, keďže som si tam urobila ako keby taký efekt roztrhanej kože a bolo tak príšerne veľa krvi. A obliekla som sa iba celá do čierneho oblečenie, ktoré som si následne postriekala umelou krvou (a na prekvapenie sa to dalo vyprať! :D).

 

Stal sa ti už nejaký taký strašidelný, taký paranormálny zážitok?

No, tak to sa musím priznať, ešte sa mi takéto niečo nestalo. Jediný moment kedy som sa akože fakt bála bol, keď som si akože zhasla v izbe a púšťala som si z youtubu nejaké pesnička. Potom som hudbuvypla. Myslela som si, že som sama, no zrazu som začula divné, pomalé kroky. A potom som zistila, že to bola mamina :D

 

Pozeráš cez tento sviatok nejaké hororové filmy?

No, málokedy.. Od toho môjho zážitku s tou "chôdzou", čo bola vlastne mamina som taký strachoprd :D

 

                             Halloween tutoriály

Takže, ako som už v úvode hovorila, dám vám sem pár tutoriálov, ktoré sa určite oplatí vyskúšať! Všetky tutoriály budú od youtuberky GetTheLouk, pretože mne osobne jej tutoriály prídu celkom jednoduché, a hlavne veľmi originálne! :)

 

1. Zombie

 

2. Roztopená tvár

 

3. Plyšový medvedík

 

Takže, to by boli také tri tutoriály, ktoré sa mi od nej páčia asi najviac. Ale má ich oveľa viac, tak sa určite mrknite :)

 

Halloween DIY

A asi ako posledné v tomto špeciály som sa rozhodla vám sem dať nejaké pekné Halloweenské DIY, ako si vyzdobiť izbu, a proste také inšpirácie :) Takže znova dúfam, že sa vám budú páčiť! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

Aj keď je väčšina videí po anglicky, sú natočené tak, že super všetko vidno, preto by ste nemali mať problém :)

 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

A, my sme sa dostali ku koncu článku! Dúfam, že sa vám tento špeciál páčil a že vás aspoň trochu zaujal :) Majte sa krásne, užite si tieto sviatky s priateľmi a rodinou a ahojte! ♥

 

 

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

XEvil break CAPTCHA of Google, Facebook, Yandex, VKontakte, and 8400 others!

MashaPrunk, 12. 12. 2017 21:37

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can break any antibot captcha.
Captcha Bypass Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

Úžas

Mates111mates/ Amelimka, 28. 10. 2016 10:40

Tento článek se mi moc líbil! Určitě více takových článků!! :)

Re: Úžas

Adminka, 28. 10. 2016 15:34

Veľmi pekne ďakujem ♥