Choď na obsah Choď na menu
 


11. 5. 2016

My Thought - What is the IDOL?

Hi everyone!

Vítam vás pri dnešnom článku! Takže dnes som si pripravila druhý článok do rubriky MY THOUGHTS. Tentoraz si povieme všeobecne o idoloch a potom konkrétne o mojich idoloch. Bude to taký dlhší článok, čiže ak nemáte čas, tak si to nechajte na niekedy inokedy. A my už ideme na to!!!

 

Idol. Áno, to je to slovo čo znamená pre každého niečo iné. Niekto považuje za idola niekoho kto ho inšpiruje robiť veci a keď ho vidí, tak sa mu objaví úsmev na tvári. Potom poznáme aj také typy ľudí, ktorí majú za idola niekoho kto je pekný, ale nič viac z neho nemajú. Ja som určite ten prvý prípad. Takže teraz vám poviem, čo to pre mňa znamená idol.

Idol je pre mňa osoba ktorá ma inšpiruje robiť veci, veci ktoré by som normálne nezvládla. Napríklad neviem urobiť šnúru, ale keď myslím na svojho idola, tak mi to ide ľahšie, predstavujem si totiž, že on ma podporuje, že je tu pri mne. A potom to ide tak ľahko...

Snažte sa nemyslieť na to, že väčšinou ten idol ani nevie, že existujete. Dobre, možno na to myslíte, niekedy aj ja, ale snažím sa nemyslieť si to, predsa načo sa zbytočne trápiť keď môžte byť šťastní? No na nič predsa, radšej buďte šťastní, a ďalej sa ním inšpirujte!

A teraz vám predstavím ako to išlo s mojimi idolmi. Takže ako môj taký prvý idol bola Hannah Montana, áno, taká stará klasika.

miss2.jpeg

Potom ak si dobre spomínam, tak bola môj idol Selena Gomez, to som úplne bláznila a vedela som o nej úplne všetko.

miss2.jpg

Potom takým ďalším idolom bola Martina "Tini" Stoesssel, alias Violetta. Tú som mala fakt rada, dokonca som bola aj na Violetta koncerte. Ešte stále ju mám rada, ale už menej.

miss3.jpg

Tak, a teraz je môj idol.................................................... PETR LEXA!!!

l.jpg

Takže, to by bol celý článok. Do komentára mi napíšte, že či máte rovnaký názor ako ja, alebo iný. BYE

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Nemám nadpis

Emtini, 11. 8. 2016 11:31

Veľmi pekný článok

....

Veronica, Vejisek72, Verča. Vyber si :D, 24. 5. 2016 20:35

Pěkný článek. :) Já považuji za svého idola NejFejka...ani nevím proč, prostě celkově jeho povahou a věcí, kterou už moc lidí nedělá : nesoudí podle vzhledu...

Re: ....

Adminka, 25. 5. 2016 12:00

Máš pravdu, už moc ľudí to nerobí :( Som rada, že sa ti článok páčil :D Akurát idem robiť ten TAG :)